ASELSAN Akademi Mezuniyet Töreni
5 Kasım 2023 | 12:55

Üniversitemizin de paydaşı olduğu ASELSAN Akademi yeni mezunlarını verdi. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Uğur Gökmen ve Enstitü Müdür Yardımcımız Prof. Dr. Gürhan İçöz'ün de katıldığı törende ASELSAN Akademi’nin üniversite sanayi iş birliğinin güzel bir örneği olduğu dile getirilerek mezunlar başarılarından dolayı tebrik edildi.

Yükseköğretim Kurulu’nun himayeleri ile birlikte; Gazi Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi olmak üzere dört araştırma üniversitesinin iş birliği ile 2017’de kurulmuş olan ASELSAN Akademi programı sayesinde ASELSAN, çalışanlarının ASELSAN’ın teknolojik hedefleriyle ile uyumlu, savunma sanayii projelerine uygun dersler almasını hedefliyor.

Aselsan akademi 4-1

Aselsan akademi 1-1