Enstitümüzde Devir Teslim Töreni Yapıldı
29 Ağustos 2023 | 20:37

Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Uğur Gökmen, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü olarak atandı. Enstitümüzde gerçekleştirilen devir teslim törenine Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel Gelişli, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa Atar, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şaban Çetin, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Özkan, Gazi Vakfı Müdürü Muhittin Güney, öğretim elemanları ve idari personel katıldı.

Prof. Dr. Cevriye Gencer, düzenlenen tören ile müdürlük görevini Doç. Dr. Uğur Gökmen’e devretti. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Prof. Dr. Cevriye Gencer ve Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Gürhan İçöz'e bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken Doç. Dr. Uğur Gökmen’e yeni görevinde başarılar diledi.

devir teslim 2-1

devir teslim 5-1