Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünce her yıl alınmakta olan yükseköğrenim öğrencilerinin yurt başvuruları ve başvuruların değerlendirilmesine ilişkin işlemler, 2019-2020 akademik yılı itibarıyla YÖKSİS üzerinden alınacak veriler doğrultusunda gerçekleştirilecektir.
YÖKSİS üzerinde bilgisi bulunmayan öğrenciler yurt başvurusunda bulunamayacaklardır. Başvuru öğrenci tarafından tamamlanmış olsa bile değerlendirme aşamasında öğrenim bilgileri YÖKSİS üzerinden doğrulanamayan öğrencilerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.
Bu çerçevede, üniversitemizde yükseköğrenim gören öğrencilerin öğrenim bilgileri ile üniversitemizin yükseköğretim programlarının sınıf, il, ilçe ve hazırlık bilgilerinin YÖKSİS ortamında sürekli olarak güncel tutulması gerekmektedir. Yurt başvurusu esnasında öğrencilerin öğrenim bilgilerine ilişkin sorun yaşamaları ve bu doğrultuda Genel Müdürlüğümüzle irtibata geçmeleri halinde, öğrenciler öğrenim gördükleri üniversitelerin öğrenci işleri bürolarına yönlendirileceklerdir.
Gazi Öğrenci Projeleri Kongresi ve 2. Bilim Şenliği
İŞKUR Gençlik Programı Başvuruları Başladı
TÜBİTAK-1001 Projeleri 2025 Yılı 1. Dönem Başvuruları
Özel Öğrenci Başvuruları (2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi)
2. Yedek Yerleştirme Sonuçları Açıklanmıştır (2024-2025 Bahar Dönemi Lisansüstü Öğrenci Alımları)
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.