Ana Bilim Dalları

Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği  (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa ALTINOK)

Architecture (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sare SAHİL)

Bilgisayar Mühendisliği (Mühendislik Fakültesi) (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Muhammet Ali AKÇAYOL)

Bilgisayar Mühendisliği (Teknoloji Fakültesi) (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayhan ERDEM)

Biyoloji (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat EKİCİ)

Chemistry (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali DİŞLİ)

City and Regional Planning (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nevin TURGUT GÜLTEKİN)

Civil Engineering (Engineering Department) (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Abdussamet ARSLAN) (Öğrenci almamaktadır.)

Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Mühendislik Fakültesi) (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erkan AFACAN)

Electrical-Electronic Engineering (Ana Bilim Dalı Başkanı) Prof. Dr. Erkan AFACAN)

Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Teknoloji Fakültesi) (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nihat ÖZTÜRK)

Endüstri Mühendisliği (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Serpil EROL)