Ana Bilim Dalları

Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği  (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erol BURDURLU)

Bilgi Güvenliği Mühendisliği (Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Murat DENER)

Bilgisayar Mühendisliği (Mühendislik Fakültesi) (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ali AKÇAYOL)

Bilgisayar Mühendisliği (Teknoloji Fakültesi) (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayhan ERDEM)

Biyoloji (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat EKİCİ)

Çevre Bilimleri (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aysel Çağlan GÜNAL)

Elektrik Elektronik Mühendisliği (Mühendislik Fakültesi) (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erkan AFACAN)

Elektrik Elektronik Mühendisliği (Teknoloji Fakültesi) (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nihat ÖZTÜRK)

Endüstri Mühendisliği (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Serpil EROL)

Endüstriyel Tasarım (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Serkan GÜNEŞ )

Endüstriyel Tasarım Mühendisliği (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Rıza BÖRKLÜ)

Enerji Sistemleri Mühendisliği (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa İLBAŞ)

Fizik (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ziya MERDAN)

Harekat Araştırması (Ana Bilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Talip KELLEGÖZ)

İleri Teknolojiler (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Selim ACAR)

İmalat Mühendisliği (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İhsan KORKUT)

İnşaat Mühendisliği (Mühendislik Fakültesi) (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. A. Samet ARSLAN)

İnşaat Mühendisliği (Teknoloji Fakültesi) (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ARUNTAŞ)

İstatistik (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İhsan ALP)

Kazaların Çevresel ve Teknik Araştırması (Ana Bilim Dalı Başkanı Doç Dr. Saliha ÇETİNYOKUŞ)

Kimya (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali DİŞLİ)

Kimya Mühendisliği (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Göksel ÖZKAN)

Makina Mühendisliği (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Rahmi ÜNAL)

Matematik (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Naim TUĞLU)

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cemil ÇETİNKAYA)

Mimarlık (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sare SAHİL)

Otomotiv Mühendisliği (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Halit KARABULUT)

Silah Sistemleri Mühendisliği (Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Abuzer Kadir ÖZSUNAR)

Şehir ve Bölge Planlama (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nevin TURGUT GÜLTEKİN)

Tedarik ve Lojistik Yönetimi (Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Selçuk Kürşat İŞLEYEN)

Trafik Planlaması ve Uygulaması (Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hayri ULVİ)

İngilizce Eğitim Veren Anabilim Dalları

Akıllı Şebekeler (Tezli Yüksek Lisans & Doktora) (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Necmi ALTIN)

Elektrik - Elektronik Mühendisliği (Tezli Yüksek Lisans & Doktora) (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erkan AFACAN)

İnşaat Mühendisliği (Tezli Yüksek Lisans & Doktora) (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. A. Samet ARSLAN)

Kimya (Tezli Yüksek Lisans & Doktora) (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali DİŞLİ)

Makina Mühendisliği (Tezli Yüksek Lisans & Doktora) (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Rahmi ÜNAL)

Mimarlık (Tezli Yüksek Lisans & Doktora) (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sare SAHİL)

Şehir ve Bölge Planlama (Tezli Yüksek Lisans & Doktora) (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nevin TURGUT GÜLTEKİN)

Öğrenci Almayan Anabilim Dalları

Elektrik Eğitimi (Ana Bilim Dalı Başkanı  Prof. Dr. Erkan AFACAN)

Endüstriyel Teknoloji Eğitimi (Ana Bilim Dalı Başkanı - Teknoloji Fakültesi Dekanlığı)

Makina Eğitimi (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İhsan KORKUT)

Metal Eğitimi (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cemil ÇETİNKAYA)

Mobilya ve Dekorasyon Eğitimi (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erol BURDURLU)

Yapı Eğitimi (Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ARUNTAŞ)