2020-2021 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılı için Yabancı Uyruklu Öğrenci Alımı
  •
  • Gazi Üniversitesi 2020-2021 Bahar Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alım Takvimi

4-15 Ocak 2021

Adayların Çevrimiçi başvuru yaparak "başvuru kayıt onayını" vermesi (Başvurular 15 Ocak 2021 Saat 17.30'da sona erecektir)

25 Ocak 2021

Kayıt hakkı kazanan adayların ilan edilmesi (Enstitümüz web sayfasında ilan edilecektir)

1-3 Şubat 2021

Kayıt hakkı kazananların kesin kayıt tarihleri

•

Pandemi dolayısı ile tarihlerde yapılabilecek değişiklikler web sayfamızda duyurulacaktır.

SINAV VE DEĞERLENDİRME ÜCRETİ VE BANKA HESABI:

2020-2021 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılı için Lisansüstü programlara başvuru yapacak yabancı uyruklu adayların değerlendirme ücreti olan 100 Doları aşağıda belirtilen hesaba yatırmaları ve dekontunu başvuru sistemine yüklemeleri gerekmektedir.

BANKA

HALKBANK

ŞUBE ADI VE KODU

GAZİ ÜNİVERSİTESİ - 1294

HESAP NO

IBAN NO

TR 0500 0120 0129 4000 5810 0031

SWIFT KODU

TRHBTR2A

- Üniversitemiz Yurt Dışından Öğrenci Kabul Yönergesini incelemeniz gerekmektedir. Yönerge için tıklayınız.

- Öğrenci numaraları Kesin Kayıt esnasında sisteme tanımlanacaktır.

- Başvuru şartları ve koşulları için TIKLAYINIZ.

- Başvuru/kesin kayıt için TIKLAYINIZ.  "20-21 Bahar Yarıyılı Yabancı Uyruklu Aday Lisansüstü Başvuru” seçilmelidir.

​Başvurular/kesin kayıtlar Online olacak ve başvuru esnasında istenen belgeler sisteme aday öğrencilerimiz tarafından yüklenecektir. Sisteme yüklenmesi gereken belgeler aşağıda belirtilmiştir.

Tezli Yüksek Lisans Başvurularında sisteme yüklenmesi gereken belgeler için TIKLAYINIZ

Doktora başvurularında sisteme yüklenmesi gereken  belgeler için TIKLAYINIZ

- Başvuru esnasında yüklediğiniz belgelerin eksik/hatalı olması durumundan sorumlu olduğunuzu unutmayınız. Kesin kayıtta belgeler kontrol edilirken bir hatayla/eksiklikle karşılaşıldığında tüm sorumluluk adaya ait olacaktır. Kesin kayıtta ilaveten belge istenmeyecektir.

- Başvuru esnasında sisteme kayıt olurken aktif olarak kullanılan e-posta adresi kullanılması büyük önem arz etmektedir. Şifrenin unutulması durumunda ilgili e-posta adresine yönlendirme yapılacaktır.  Ayrıca herhangi bir durumda aday ile bu e-posta adresi üzerinden iletişime geçilecektir.

CLICK FOR ENGLISH