Duyuru
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi için Yüksek Lisans Jürisi Kurulmuş Olup Doktora Programına Başvuracak Adayların Dikkatine
17 Haziran 2019 | 16:11

 

YÖKSİS veri tabanında TEZ AŞAMASINDA görünen ve Enstitü Yönetim Kurulu Kararı ile tez savunma jürisi kurulan adaylar Doktora programına başvuru yapabileceklerdir. https://onkayit.gazi.edu.tr/enstitu/ adresinden yeni aday kaydı modülü ile adayın sisteme giriş yapması ve ekran aşamalarını tamamlaması gerekmektedir. Aday sisteme giriş yapıp istenilen verileri girdikten  sonra öğrenci onayı verilemeyecektir. Öğrenci onayının verilip başvurunun kesinleşmesi için Enstitü Öğrenci İşleri Birimine aşağıda yazılı evraklarla bizzat başvuru yapması gerekmektedir. Aksi takdirde sistem üzerinden yapılan başvuru iptal edilecektir.

 

İSTENİLEN EVRAKLAR:

  1. Adayın jürisinin kurulduğuna dair Enstitü Yönetim Kurulu Kararı
  2. Lisans Diploma Aslı ve Fotokopisi
  3. Yüksek Lisans Tez Aşamasında olduğunu gösterir Öğrenci Belgesi
  4. Not Dökümü (Y.Lisans ve Lisans)
  5. ALES Notunu Gösterir Belge
  6. Yabancı Dil Notunu Gösterir Belge
  7. Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  8. Şartlı Başvuru Dilekçesi

ÖNEMİ NOT: Yöksis Veri Tabanında tez aşamasında olmayan veya not ortalaması görünmeyen adayların bilgileri ilgili veri tabanından alınamayacaktır. Bu durumda olan adayların Enstitüleri ile irtibata geçip YÖKSİS güncellemesi istemesi gerekmektedir.

 

Şartlı başvuru dilekçesi için tıklayınız.

background image