Yurt Dışında Bulunan Üniversitelerden Mezun olan Türk Uyruklu Adayların Dikkatine
8 Eylül 2020 | 14:33

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı güz dönemi için lisansüstü eğitim almak için başvurada bulunmak isteyen yurt dışında eğitimini tamamlamış adaylarımızın;

1. https://obs.gazi.edu.tr/oibs/ina_app/ ağ adresinden eğitim bilgileri sekmesine kadar olan bölümlerin doldurulması gerekmektedir.
  2. Öğrenci Bilgi Sisteminde oluşturulan kayıt sonrası aşağıda belirtilen evraklarla birlikte Enstitümüze şahsen veya noter vekaleti ile başvurmaları gerekmektedir.

Kayıt için gerekli belgeler:

- Diploma Aslı ve Fotokopisi YÖK tarafından verilen Denklik Belgesi Aslı ve Fotokopisi

- Not Dökümü

- Kimlik Fotokopisi

- Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi

- ALES ve Eşdeğer Sınav Notu

- YDS ve Eşdeğer Sınav Notu

NOT : Şehir ve Böl. Planlama ve İnşaat Müh. (Müh. Fak.) programına başvuran adayların lisans mezuniyet belgeleri ve not dökümlerini de getirmeleri gerekmektedir.