Yollar Türk Milli Komitesi Ödül Yarışması En İyi Tez Adayları
08 Ağustos 2018 15:21

"Enstitümüz İnşaat Mühendisliği Anabilim Dalı Doktora programından mezun olan Dr. Hüseyin AKAY, Yollar Türk Milli Komitesi tarafından düzenlenen ödül yarışmasına “Türkiye’deki Akarsu Köprüleri İçin Güvenlik-Değerlendirme Yöntemi Geliştirilmesi” isimli teziyle en iyi doktora tezi alanında üniversitemizce aday gösterilmiştir. Kendisine başarılar dileriz."

"Enstitümüz İnşaat Mühendisliği Anabilim Dalı Yüksek Lisans Tezli programından mezun olan İnş. Yük. Müh. Gülay DEMİR Yollar Türk Milli Komitesi tarafından düzenlenen ödül yarışmasına “Akarsuyu Verev Kesen Köprülerde Farklı Akım Şartlarında Meydana Gelen Taban Oyulmalarının Deneysel Olarak İncelenmesi” isimli teziyle en iyi yüksek lisans tezi alanında üniversitemizce aday gösterilmiştir. Kendisine başarılar dileriz."