Üniversitemiz İle Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Arasında “Lisansüstü Eğitim İş Birliği Protokolü” İmzalandı
29 Nisan 2021 | 10:38

 

Üniversitemiz ile Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü arasında “Lisansüstü Eğitim İş Birliği Protokolü” imzalandı. Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğünde düzenlenen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Serkan Keleşer, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Cevriye Gencer, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Uğur Gökmen ile Doç. Dr. Gürhan İçöz ve konuklar katıldı.

Gerçekleştirilen protokol ile Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü ile Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü (Eti Maden) arasında akademik/bilimsel/eğitim iş birliğinin gerçekleştirilmesi amaçlandı. Protokol kapsamında Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü kendi bünyesinde görev yapan personelden, Üniversitemiz tarafından yapılan değerlendirme neticesinde giriş koşullarını taşıyan lisansüstü öğrenci adayları arasından lisansüstü eğitim için gönderilecek personelin seçimini yapacak. Üniversitemiz ise, Eti Maden tarafından belirlenecek programlarda/konularda giriş koşullarını taşıyan Eti Maden’in belirlediği aday öğrenciler için, her yıl karşılıklı görüşülerek yeteri kadar kontenjan ayıracak.

 

Konuyla ilgili basında yer alan bazı haber ve bağlantılar:

https://www.aa.com.tr//tr/turkiye/eti-maden-ile-gazi-universitesi-arasinda-egitimde-is-birligi-protokolu-imzalandi/2222376

https://www.haberler.com/eti-maden-ve-gazi-universitesinden-is-birligi-14094414-haberi/

https://www.iha.com.tr/ankara-haberleri/eti-maden-ve-gazi-universitesinden-is-birligi-protokolu-2956947/

https://www.dailymotion.com/video/x80wr9r

 

 

 

 

 

 

 

background image