Özel/Misafir Öğrenci olarak Ders Almak İsteyenlere Duyuru - Fen Bilimleri Enstitüsü

Özel/Misafir öğrenci olarak Fen Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarından ders almak isteyen öğrencilerin 07-08 Şubat 2019 tarihleri arasında Cuma günü mesai saati bitimine kadar Enstitümüze Ders Kayıt Formu, Dekont ve Mezuniyet Belgesi ile müracaat etmeleri gerekmektedir. Ders ücreti 300 TL'dir. Özel öğrenciler Yönetmelik gereği en fazla 2 (iki) ders alabilirler.

Müracaat eden adaylar, ders ücretlerini Halk Bank Gazi Üniversitesi Şubesi (Şube Kodu: 1294) banka hesabına (IBAN NO: TR200001200129400006100001) alınacak ders sayısını dikkate alarak yatırmalıdır.

Devlet üniversitelerinde Lisansüstü öğrenim gören öğrenciler Üniversitelerinden Yönetim Kurulu Kararı getirdiği takdirde ders ücreti yatırmasına gerek yoktur.

Özel Öğrenci Ders Kayıt Formu İçin tıklayınız

Yabancı uyruklu öğrenciler için pasaport fotokopisi ve misafir öğrenciler için öğrenci belgesi ya da öğrenci kimlik fotokopisi Enstitümüze teslim edilmelidir.

Özel Öğrenci Ders Kayıt Formu (Form 8) ilgili Ana Bilim Dalı Başkanlığına onaylatılarak Enstitümüze şahsen ulaştırılacaktır.