Gazi Teknopark TÜBİTAK Bireysel Genç Girişimcilik Programı Başvuruları Başladı
7 Mart 2019 | 11:47

Girişimcilik ekosistemine 11 yıldır büyük katkılar sağlayan Gazi Teknopark, yeni dönem akademisyen ve öğrenci-mezun girişimcilerini arıyor.

%50’si akademisyen %50’si öğrenci-mezunlardan oluşan 35 girişimcinin TÜBİTAK’tan toplamda 5.250.000 TL fon almasına imkan sağlayan Gazi Teknopark BİGG Anahtar Destek Programı 2019 yılı 1. dönem başvuruları başladı.

BiGG Anahtar Programında Girişimci Adaylarını Neler Bekliyor?

• Ücretsiz kanvas iş modeli, iş planı hazırlama ve sunum eğitimleri
  • Ücretsiz teknik, ticari ve iş planı mentorlukları
  • Eğitim/mentorluk süreci boyunca Anahtar Atölye’de ücretsiz ön prototipleme desteği
  • Eğitim/mentorluk süreci boyunca Anahtar Ön Kuluçka’dan ücretsiz faydalanma imkanı
  • TÜBİTAK tarafından kabul edilen iş fikirleri için 200.000 TL’ye kadar hibe desteği

Program sonunda TÜBİTAK BİGG panelinde başarılı olan girişimciler, TÜBİTAK’ın sağlayacağı 200.000 TL’lik hibe desteğinin yanı sıra, Türkiye’nin en başarılı kuluçka merkezlerinden olan Gazi Anahtar Kuluçka Merkezi’nde ücretsiz yer almak, Gazi Teknopark’ın İş Fikri Yarışmalarına katılmak ve yatırım ağına erişim gibi pek çok fırsattan faydalanma hakkı kazanacak.

Programa,

• Üniversitelerin, örgün lisans, yüksek lisans veya doktora derecelerinden herhangi birini ön başvuru tarihinden en çok 10 yıl önce almış mezunlar,
  • Üniversitelerin, örgün yüksek lisans ve doktora öğrencileri,
  • Üniversitelerin, 1 yıl içerisinde mezun olabilecek örgün lisans öğrencileri,